Vorige | Volgende

Biltstraat 119 UTRECHT

Huurprijs € 125 per maand

Omschrijving

Algemeen Wij hebben 11 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur. De parkeerplaatsen zijn gelegen aan de Deken van Roesstraat direct gelegen achter de Biltstraat. De parkeerplaatsen zijn gelegen op een afsluitbaar binnenterrein en 24-uur per dag bereikbaar. Huurprijs € 125,- per parkeerplaats te vermeerderen met 21% btw. Zekerheidsstelling: Om het terrein op te kunnen zal de huurder een kastje...

Kenmerken

Soort
Parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2016

Omschrijving

Algemeen
Wij hebben 11 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur. De parkeerplaatsen zijn gelegen aan de Deken van Roesstraat direct gelegen achter de Biltstraat. De parkeerplaatsen zijn gelegen op een afsluitbaar binnenterrein en 24-uur per dag bereikbaar.

Huurprijs
€ 125,- per parkeerplaats te vermeerderen met 21% btw.

Zekerheidsstelling:
Om het terrein op te kunnen zal de huurder een kastje ontvangen voor het elektronische hek. Hiervoor zal de huurder éénmalig een borgsom betalen.

Huurtermijn:
Eén (1) jaar en telkens verlengbaar met één (1) verlengingsjaar.

Huurbetaling:
Per drie (3) maanden vooruit.

Opzegtermijn:
Drie (3) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Te vermeerderen met BTW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ),

Bereikbaarheid:
De locatie is makkelijk te bereiken. In slechts enkele minuten zijn de snelwegen A12, A27 en A makkelijk te bereiken. De ingang van de parkeerplaats is gelegen aan de Deken van Roesstraat. Op ca. 2 minuten lopen is er een bushalte gelegen waar verschillende bussen vanuit het centrum en Centraal Station stoppen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Energie

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Foto's

Nabijgelegen