Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende
Verhuurd

Muntkade 8 C4 UTRECHT

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Dennis Perrenet
Tel: 06-40587245
Email: dennis@domvast.nl

Omschrijving

Het Dekkledenhuis, waar historie en eigentijds wonen zorgen voor ongekend woonplezier. Op de 3e verdieping ligt deze goed onderhouden en vrij in te delen studio met een ruime badkamer en keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Aan de Muntkade, gelegen aan het brede Merwedekanaal, heeft het voormalig pakhuis uit 1909 (architect M.E. Kuiler) op nummer 8 in 2011 een totale metamorfose ondergaan,...

Kenmerken

Soort woning
Studio
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 115 p/m
Bouwjaar
2011

Omschrijving

Het Dekkledenhuis, waar historie en eigentijds wonen zorgen voor ongekend woonplezier. Op de 3e verdieping ligt deze goed onderhouden en vrij in te delen studio met een ruime badkamer en keuken voorzien van alle inbouwapparatuur.

Aan de Muntkade, gelegen aan het brede Merwedekanaal, heeft het voormalig pakhuis uit 1909 (architect M.E. Kuiler) op nummer 8 in 2011 een totale metamorfose ondergaan, waardoor het uiterst geschikt is voor bewoning van kleine huishoudens. Voor de deur is direct het Merwedekanaal waar het in de zomertijd gezellig druk is. Er word gezwommen en je kan barbecueën in de grasweides rond de Muntbrug. Met de auto sta je binnen 5 minuten op de snelweg en op de fiets is het maar 5 tot 10 minuten naar het Centraal station en het Neude. Supermarkten en overige voorzieningen zijn alle te voet of per fiets te bereiken.

Nummer 8 C4 ligt op de 3e verdieping, dat maar twee trappen verwijdert is van een prachtig ruim gezamenlijk dakterras met een fantastisch uitzicht over de stad. Hier kun je rustig genieten in een van de door het RTL 4 programma 'Eigen Huis en Tuin' ontworpen zitgedeelte.

Via een ruime verzorgde entree bereik je per lift of trap de 3e verdieping.

Bij binnenkomst van de studio loop je direct in het keukengedeelte met een ruim net keukenblok, voorzien van apparatuur. De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken bereik u het woon- slaapgedeelte. De karakteristieke kiep-/tuimelramen geven heel veel sfeer aan de ruimte en bieden een vrij uitzicht over de tegenover gelegen huizen en het water.

Bijzonderheden:
- beschikbaarheid circa 25 november 2017
- jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging
- voor 1 werkende persoon
- borg 1 maand huur
- gestoffeerd
- servicekosten € 115,- per maand inclusief verwarming, warm water en elektra
- drinkwater, TV en internet op eigen naam

U dient over een netto maandinkomen van 3x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken. Is dat niet het geval dan is het mogelijk te huren met een garantsteller. In dat geval zal de garantsteller aan deze inkomenseis moeten voldoen.

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.
Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar huren@domvast.nl met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 115 p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 875

Bouw

Soort woning
Studio
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
29 m²
Bruto inhoud
100 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Foto's

Nabijgelegen