Het kopen van een huis kan heel erg stressvol zijn. Is uw bod te hoog of juist weer te laag, zodat het huis aan uw neus voorbijgaat? Zijn er soms verborgen gebreken of rust er een juridische verplichting op het huis waar u niets van afweet? Als aankoopmakelaar voor Nieuwegein begeleiden we u vanaf het allereerste kennismakingsgesprek tot en met het overhandigen van de sleutels van uw nieuwe huis in Nieuwegein.

AANKOOPMAKELAAR NIEUWEGEIN DOMVAST

Anno 2020 is er snelheid geboden bij de aankoop van een huis. U moet meteen weten wanneer er een huis in de verkoop komt, meteen een afspraak maken en meteen een bod doen. Het is dan handig als uw aankoopmakelaar in de streek woont. Bij Domvast is er altijd een makelaar die precies weet wat er vandaag en morgen te koop staat en die u het beste advies geeft.

BEGELEIDING BIJ HET KOPEN VAN UW HUIS IN NIEUWEGEIN

De aankoop van een huis is een belangrijke beslissing. Een huis moet veiligheid en comfort bieden, geen problemen en stress. Een gecertificeerde aankoopmakelaar neemt u alle zorgen uit handen. Domvast kan het volgende voor u doen:

  • Inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. Wat zoekt u en wat ligt er financieel binnen uw bereik?
  • Aanbieden van geschikte koopwoningen in Nieuwegein. We zoeken binnen ons eigen woningbestand en daarbuiten.
  • Adviseren bij bezichtigingen. Het bezichtigen van woningen en het bepalen van de waarde is ons dagelijks werk. Met een geoefend oog bekijken we de woning en evalueren we de vraagprijs.
  • Kwaliteitscontrole. U bent misschien meteen verliefd op een huis, maar als er veel gebreken zijn, gaat de liefde snel weer over. Onze makelaar in Nieuwegein bekijkt uw nieuwe huis objectief.
  • Check plaatselijke verordeningen en afgegeven vergunningen. Wordt er vlak na uw aankoop een gigantische torenflat recht tegenover uw huis gebouwd? Dergelijke verrassingen zijn meestal niet zo leuk. Als aankoopmakelaar in Nieuwegein zijn dergelijke plannen ons uiteraard bekend.
  • Bepalen van een marktconform bod. Met een actuele kennis van de markt weten we wanneer u te veel of juist te weinig biedt.
  • De koop sluiten. Als geoefende onderhandelaars krijgen we vaak nog wat van de prijs af. Vervolgens gaan we naar de notaris om alles op schrift vast te leggen.

CONTACT DOMVAST NIEUWEGEIN

Het kennismakingsgesprek met uw aankoopmakelaar in Nieuwegein is uiteraard gratis en helemaal vrijblijvend. Pas naderhand beslist u of u met ons verder wilt gaan.  Mail naar info@domvast.nl om een afspraak te maken of bezoek ons op ons kantoor in Utrecht, Houten, Bilthoven of Maarssen. 

Bellen gaat natuurlijk altijd sneller: dit doet u op telefoonnummer 030-2230231.