Beleggen in vastgoed is een efficiënte manier om je geld voor je te laten werken. Door vastgoed aan te kopen en vervolgens te verhuren als woon- of bedrijfsruimte, kun je een royaal en vast inkomen verwerven.

Hoe weet je echter of je je geld goed investeert? Is het wel zo veilig om al je spaarcentjes af te geven aan een charmante projectontwikkelaar op Ibiza?

Laat je niet verblinden door mooie praatjes

Mooie advertenties en gratis webinars zijn geen garantie voor succes. Waak je voor bijeenkomsten waarin de deelnemers elkaar opzwepen om 'financieel vrij' te worden en hun droomleven te beginnen. Deze sfeer wordt speciaal gecreëerd om jou zo vlug mogelijk – met veel geld – in hun project te laten stappen. Neem nooit een overhaaste beslissing als het om beleggen in vastgoed gaat. Het is geen goed teken als mensen er bij je op aandringen om snel te beslissen. Het is juist een teken dat het project misschien niet zo goed is als zij beweren.

Er zijn genoeg mogelijkheden om te beleggen in vastgoed. Deze kans ligt er morgen ook nog wel. Zo niet, dan vind je zeker weer een nieuwe kans om een beleggingspand te kopen of om in te stappen in een project.

Je hebt meer aan een gedegen advies

Kijk gewoon eens rond in je eigen buurt of je daar een betrouwbare makelaar kunt vinden die ook helpt bij het beleggen in vastgoed. Op deze manier krijg je professioneel advies en kun je bovendien zelf af en toe een kijkje nemen bij je panden of een praatje maken met de voorman op de bouwplaats. Zo houd je de vinger aan de pols en kun je jezelf ervan overtuigen dat alles volgens plan gaat.

Als je vastgoed zoekt in het midden van het land, vind je ervaren professionals bij Domvast. Zij helpen je onder meer met:

  • Financieel advies. Wat is er mogelijk met jouw vermogen en kun je wellicht het hefboomprincipe toepassen zodat je met minder eigen geld meer kunt doen?
  • Juridisch advies. Aan het opstellen van huurcontracten zitten allerlei haken en ogen. Je hebt natuurlijk ook juridisch advies nodig bij het natrekken en aanvragen van bouwvergunningen en het opstellen van buy-to-lease-constructies. Het is onmogelijk om dit allemaal zelf uit te zoeken, dus laat dat aan een professional over.
  • Vastgoedbeheer. Domvast kan je helemaal ontzorgen bij de verhuur van je vastgoed. Zo regelen we bijvoorbeeld reparaties en hebben we contact met alle leveranciers.

Een oriënterend gesprek over beleggen in vastgoed

Bij Domvast kunnen we je meteen al een aantal objecten en projecten laten zien die wellicht voor jou interessant zijn.
Bel naar 030-2230231 of mail naar info@domvast.nl om een afspraak te maken voor een gesprek. We maken graag tijd voor je vrij!

Beleggen in vastgoed