Een huis verkopen in Utrecht lijkt vaak makkelijker dan het is. Er komt veel bij kijken, zoals het organiseren van bezichtigingen, het bepalen van de juiste prijs en het indekken van de risico's. Het is dan ook niet voor niets dat de meeste mensen er nog steeds voor kiezen om hun huis te verkopen via een makelaar uit de streek. De Utrechtse makelaardij Domvast regelt en ontzorgt het gehele verkoopproces voor de verkoop van uw huis in Utrecht.

Huis verkopen Utrecht via Domvast

NU is altijd de beste tijd om uw huis te verkopen. Maar voor hoeveel geld? Wat is uw huis waard en hoe ziet de markt eruit? U wilt niet te hoog inzetten met de vraagprijs, want dan duurt het misschien een eeuwigheid voor uw huis verkocht is. Maar u wilt ook niet te laag inzetten. Dat kost immers geld.

Veel prijsfactoren worden bepaald door de vastgoedmarkt van het moment. Heeft u vorig jaar zorgvuldig bestudeerd hoe u het beste uw huis kunt verkopen? Helaas, de meeste kennis is nu al gedateerd.

Bij Domvast bekijken we wekelijks – soms zelfs dagelijks – hoe de vastgoedmarkt verandert. Een nieuw afgegeven bouwvergunning of bestemmingsplan, vlakbij uw huidige woning, kan de waarde van uw koophuis positief of negatief beïnvloeden. Als particulier is het ondoenlijk om van alles op de hoogte te zijn en te blijven. Domvast heeft wél alle expertise om uw huis te verkopen in Utrecht.

Gratis waardebepaling huisverkoop Utrecht

Een waardebepaling geeft een indicatie voor de vraagprijs van uw huis. Bij Domvast geven we zowel een gratis waardebepaling als een gratis adviesgesprek. Dit betekent dat we samen met u de stappen bekijken die u kunt zetten om uw huis te verkopen in Utrecht en omgeving. Pas na het gesprek beslist u of u met ons in zee wilt gaan en wanneer. Wilt u nog een half jaartje wachten? Of wilt u uw huis morgen al op Funda? 

Voordelen Domvast

Omdat we al decennialang in de regio zitten, hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dit betekent dat de gegadigden voor uw huis hoogstwaarschijnlijk in ons eigen netwerk te vinden zijn. Zo kunnen we razendsnel schakelen als het nodig is. Natuurlijk begeleiden we u in elke stap van het proces om uw huis te verkopen in Utrecht, en leggen we u duidelijk uit wat, wanneer en waarom we iets doen.

De wens van onze cliënten staat altijd centraal. Bel meteen naar 030-2230231 om een afspraak te maken of mail naar info@domvast.nl voor meer informatie.