Dit is de ideale tijd om uw woning te verkopen. Vraag deze maand bij ons als inwoner van de regio Utrecht, Houten, Maarssen, Nieuwegein en De Bilt een gratis waardebepaling aan.

Deze waardebepaling is inclusief een vrijblijvend verkoopadvies. Zo leert u de waarde van uw woning kennen en weet u hoe kunt profiteren van de huidige hoge prijzen. Vraag nu aan.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

“Door de goede marktkennis en heldere strategie verliep de verkoop vlot. Korte lijnen en snel schakelen zijn belangrijke kernkwaliteiten van Joost. Dit alles heeft geleid tot een mooi resultaat!”

Verkoper Burgemeester Norbruislaan 374

Waarom nu een waardebepaling?

De huizenmarkt in Nederland, en ook de regio Utrecht, Houten en Maarssen, Nieuwegein en De Bilt  is het laatste jaar weer flink op stoom gekomen. Huizen worden weer duurder en zelfs sneller verkocht dan voor de crisis. Voor u is dit het ideale moment om in ieder geval te weten wat uw huis doet in deze markt.

Met een waardebepaling weet u precies waar u staat en of het een goed moment is om te verkopen. Domvast Makelaars helpt u graag verder.

Waarom bij Domvast Makelaars?

  • Door onze jarenlange ervaring in de regio kennen wij alle ins en outs rondom de aankoop en verkoop van woningen in de regio Utrecht, Houten en Maarssen, Nieuwegein en De Bilt. U bent bij ons in professionele handen voor verkoop in deze ‘stijgende’ markt.
  • Gemak dient de mens en dat hebben wij bij Domvast goed begrepen. Bij ons verkoopt u uw woning snel en tegen een goede prijs zonder gedoe.