Investeren in vastgoed is een waardevaste belegging. U kunt uw pand verhuren, verkameren of doorontwikkelen voor andere vastgoedbeleggers. Domvast is de professionele partner die u precies kan vertellen wat zich op de vastgoedmarkt in Utrecht en omgeving afspeelt en hoe u zich het beste hierin kunt positioneren.

VASTGOED AANKOPEN, FINANCIEREN EN ONTWIKKELEN VIA DOMVAST

Domvast faciliteert zowel kleine particuliere beleggers als professionele partijen. Veel particulieren investeren bijvoorbeeld in vastgoed als hun kinderen in Utrecht gaan studeren. Als de kinderen afgestudeerd zijn, wordt het pand met winst weer doorverkocht of blijvend verhuurd aan andere studenten. Echter de meeste particuliere beleggers investeren omdat zij op zoek zijn naar een veilige investering als oudedag voorziening.

Wij helpen u uiteraard bij het aankoopproces, maar ook bij de vervolgstappen. Bij beleggen in vastgoed komen de volgende zaken kijken:

  1. Het aankopen van een geschikt object. Koopt u een bestaand object of kiest u liever voor een stuk bouwgrond?  Domvast weet wat de bestemmingsplannen en verordeningen zijn in de regio Utrecht. We doen een taxatie van de grond en het pand en onderhandelen over de aankoopprijs.
  2. De financiering van het vastgoed. We gaan na welke vormen van financiering tot uw beschikking staan en wat het voordeligste is. Verder kijken we wat het investeren in vastgoed voor gevolgen heeft voor de positionering van uw beleggingsfonds en wat de fiscale consequenties zijn. Beleggen in vastgoed is de expertise van onze financiële experts.
  3. Legale dekking. Onze juridische adviseurs bekijken de legaliteit van de contracten en de (juridische) haalbaarheid van uw doelstellingen tijdens de aankoop, de ontwikkeling en de exploitatie van uw vastgoed. Zo bent u altijd goed ingedekt tegen eventuele risico's.
  4. Ontwikkeling. Het maakt niet uit hoe de vastgoedmarkt is, er is altijd iets mogelijk. Ontwikkel uw pand tot woonruimte of commercieel object. Domvast analyseert de vooruitzichten op de vastgoedmarkt en helpt u met de beste adviseurs, architecten en aannemers voor uw bouwproject.
  5. Exploitatie. Domvast stelt samen met u een marketingplan op voor de verkoop of verhuur van uw pand.
  6. Beheer. Domvast kan voor u het volledige vastgoed beheer uit handen nemen. Het technische- administratief-, commercieel beheer wordt dan volledig ontzorgt. Met als belangrijk bijkomend voordeel dat uw investering als box 3 belegging gezien wordt.

INVESTEREN IN VASTGOED IN UTRECHT EN OMGEVING

Bel ons tijdens kantooruren op 030-2230231 om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek of mail ons op info@domvast.nl

Met Domvast maakt u een goede keus!