Vorige | Volgende

Jan van Scorelstraat 158 II Utrecht

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

GOED BELEGGINGSOBJECT LIDMAATSCHAP WOONVERENIGING

Aan de Jan van Scorelstraat in de populaire Schildersbuurt bevindt zich dit lichte studio-appartement (17,9 m²) met een gezamenlijke keuken en badkamer. De studio is goed onderhouden en gunstig gelegen op slechts 10 fietsminuten van het centrum van Utrecht en op 5 fietsminuten naar Universiteitscentrum De Uithof. Diverse uitvalswegen, het ziekenhuis en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen biedt de Adriaen van Ostadelaan een gevarieerd winkelaanbod op loopafstand.

De studio's in het pand zijn verenigd in een woonvereniging met totaal vijf leden. Als lid van de woonvereniging krijg je door het lidmaatschap recht op het exclusieve gebruik van het betreffende appartement in het pand en het medegebruik van de gezamenlijke ruimtes. De prijs die je voor het gebruik van studio betaald wordt het inleggeld genoemd. Al deze zaken (toetreding tot de woonvereniging, omschrijving van het gebruik van dat gedeelte van het pand waarop het lidmaatschap recht geeft, het betaalde inleggeld) worden door de notaris in een akte lidmaatschap woonvereniging vastgelegd. Een woonvereniging is een vorm van woningbezit waarbinnen een aantal mensen zich verenigt om relatief goedkoop eigen woningbezit te realiseren en eventueel via een parapluhypotheek een eigen hypothecaire financiering te kunnen krijgen. Over het algemeen wordt een appartement in een woonvereniging zonder financiering gekocht. Het voordeel van een woonvereniging is dat alle huisvestingskosten worden gedeeld

Eerste verdieping: De studio bevindt zich aan de voorzijde van het pand en heeft vaste kasten, en grote ramen die voor veel lichtinval zorgen. Je hebt de beschikking over een gedeelde keuken voorzien van een 4 pits elektrische kookplaat, afzuigkap, combi-oven en koel/vriescombinatie. De badkamer met dubbele wastafel, ligbad met douche en spatscherm en toilet bevindt zich ook op de gang en wordt gedeeld met slechts één andere studio.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte is 17,9m² (exclusief gezamenlijke badkamer);
- Studio kan gekocht worden in verhuurde staat. De huur beëindigingsdatum ligt op uiterlijk 1 juli 2021. Dan (of zoveel eerder als huurder opzegt) mag het opnieuw worden verhuurd aan een nieuwe huurder.
- Er is GEEN OVERDRACHTSBELASTING verschuldigd door koper, wel notariskosten;
- Gezonde woonvereniging;
- Goed onderhouden;
- Gezamenlijk gebruik van de wasmachine;
- Badkamer en keuken worden slechts gedeeld met één andere studio;
- Servicekosten per maand € 118,97* dit is voor gas, water, elektra, kabel tv, internet, opstal- en; glasverzekering, gemeente- en waterschapsbelasting en onderhoud.

Transport uitsluitend bij notariskantoor van Limbrug-Stirum te Hilversum.

*Servicekosten als gemeld zijn bij aanvang van de verkoop, deze kunnen in de loop van de verkoopduur aangepast worden. Domvast noch haar opdrachtgever aanvaardt enige aansprakelijkheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met makelaar Domvast op telefoonnummer 030 223 02 31
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 119 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Studio
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
17 m²
Bruto inhoud
64 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Abstede
Sectie
d
Perceel
3781
Eigendomssituatie
Lidmaatschapsrecht
Ligging
In centrum
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object