Zoekt u een makelaar in Houten die u zo goed mogelijk adviseert? Kies dan voor een makelaar die zelf ook in Houten woont. Alleen zo kan hij of zij u optimaal van dienst zijn bij de aan- of verkoop van uw huis. 

Domvast Makelaars in Houten

Domvast Makelaars is een makelaardij met een team van uitsluitend specialisten, en met verschillende vestigingen in Utrecht en omgeving. De vestiging in Houten helpt zowel particuliere als zakelijke klanten met onder meer:

  • de verkoop en aankoop van woningen
  • de verkoop en aankoop van bog-objecten
  • beleggingen in onroerend goed
  • het beheer van uw pand(en)
  • het (ver)(huren van (studenten)woningen en bedrijfspanden
  • waardebepalingen en officiële taxaties
  • juridische adviezen over bijvoorbeeld subsidieregelingen en belastingen
  • bouwbegeleiding bij grote en kleine projecten

Snel en goed resultaat

Domvast Makelaars staat bekend als de snelste makelaardij van de streek. Een van onze andere specialiteiten is het volledig ontzorgen van onze cliënten. Wilt u uw huis in Houten verkopen? Eén telefoontje naar ons kantoor op 030-2230231 en voor u het weet, tekent u al de koopakte. Wij doen waar we goed in zijn en dat doen we snel en grondig. Bij ons krijgt u uiteraard alle wettelijke garanties. En weet u wat ook zo prettig is? Bij ons krijgt u uw eigen, vaste contactpersoon. Zo hoeft u nooit meer twee keer hetzelfde uit te leggen.

Huis kopen of huren in Houten

Bekijk alvast onze woningvoorraad op onze site. Daar vindt u de huurwoningen en koopwoningen in Houten

Domvast Makelaars heeft altijd woningen in de etalage. Misschien is het niet precies wat u zoekt, of misschien past het niet binnen uw budget. Laat ons in dat geval weten wat uw wensen zijn via het inschrijfformulier huurwoningen en kamers of het inschrijfformulier voor koopwoningen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op, om de mogelijkheden te bespreken.

Contact makelaar Houten

Neem contact op via het contactformulier op onze site. Mailt u liever rechtstreeks? Dat kan via info info@domvast.nl. Bel naar kantoor op 030-2230231.