Zoekt u een makelaar in Maarssen met een uitstekende reputatie, een prima slagingspercentage en een hoge klanttevredenheid? Domvast Makelaars heeft een Funda score van gemiddeld 9, gemeten over de laatste twee jaar. Kijk op Funda of onderaan de homepage van Domvast voor de details van deze ratings.

Uw makelaar in Maarssen scoort beter

Wanneer u een serieuze gegadigde voor uw huis gevonden heeft, begint het eigenlijk pas. Biedt de koper de vraagprijs, of zit er misschien toch nog meer in? Moet u ingaan op zijn bod, of krijgt hij toch de financiering niet rond? Dan dreigt de kans dat de overige gegadigden al afgeschrikt zijn. Bij Domvast Makelaars werken professionele onderhandelaars, die alles al een keer meegemaakt hebben. Als uw makelaar in Maarssen heeft hij of zij uitsluitend uw belangen voor ogen. Domvast Makelaars zorgt voor de beste prijs en een probleemloze overdracht binnen de kortste doorlooptijd. 

De waarde van uw huis in Maarssen

Doe de online waardebepaling om een globaal beeld van de waarde van uw huis te krijgen. Dit rapport is gratis, maar niet bindend of rechtsgeldig. Bent u al een stap verder en heeft u de intentie om uw huis te gaan verkopen dan bieden wij u een gratis waardebepaling aan met daarbij een vrijblijvend verkoopadvies. We komen dan bij u langs en u ontdekt dan wat de waarde is van uw huis en hoe u de verkoop het beste kan aanpakken.

makelaar in Nieuwegein

Uw nieuwe huis in Maarssen via Domvast Makelaars

Als uw makelaar in Maarssen hebben we altijd koopwoningen in Maarssen in ons bestand. Staat de woning die past bij uw wensen en budget er bij? Bel dan meteen naar 030-7605060 of mail naar rob@domvast.nl. Zoekt u liever nog even verder? Stuur dan het inschrijfformulier voor koopwoningen in Maarssen in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis informatie en kennismakingsgesprek

Als makelaar in Maarssen zien we verschillende soorten cliënten: 

  1. Mensen die alles willen weten
  2. Mensen die zoveel mogelijk uit handen willen geven

Wilt u graag zoveel mogelijk weten? Kijk dan alvast bij onze gratis documentatie. Hier vindt u bijvoorbeeld een checklist voor de aankoop van een nieuw huis, informatie over (tijdelijke) verhuur van vastgoed, of richtlijnen om uw huis zorgenvrij te verkopen.

Geeft u liefst zo veel mogelijk uit handen? U kunt ons vertrouwen. Het is onze specialiteit om u als cliënt totaal te ontzorgen. Bij Domvast Makelaars krijgt u uw vaste contactpersoon, bij wie u altijd terecht kunt. Zo hoeft u nooit tweemaal hetzelfde verhaal te vertellen. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend.

makelaar in Nieuwegein

Contact makelaar Maarssen

Stuur het contactformulier in op onze site. U mag ook rechtstreeks mailen naar uw makelaar in Maarssen. Bellen kan op nummer 030-7605060.

Komt u liever langs? Gezellig! Dan zien we u graag op de Kaatsbaan 12 in Maarssen. Tot dan!