Bent u op zoek naar een makelaar in Nieuwegein? De gerenommeerde Domvast makelaardij is ook in Nieuwegein actief. Wij begeleiden u met onder meer de koop, verkoop en (ver)huur van uw huis. Domvast Makelaars werkt met zowel particuliere als zakelijke cliënten.

Makelaar in Nieuwegein voor particulieren

Bij Domvast Makelaars kunt u onder meer terecht voor 

  • De aankoop van uw nieuwe huis
  • De verkoop van uw huis
  • Huurwoningen en -kamers voor u of uw kinderen
  • Waardebepalingen en taxaties
  • (juridisch) Advies en begeleiding

Domvast Makelaars heeft altijd een ruime woningvoorraad. Kijk op de site voor koopwoningen in Nieuwegein, en voor huurwoningen Nieuwegein. Neem contact met ons op, wanneer u niet precies vindt wat u zoekt. Wij helpen u dan met zoeken! 

Wilt u uw huis in Nieuwegein verkopen? 
Onze dienstverlening is erop gericht om u volledig te ontzorgen. Laat de verkoop van uw huis met een gerust hart aan ons over. Onroerend goed transacties en een professionele - maar toch persoonlijke - dienstverlening zijn onze specialiteiten. Kijk vooral eens bij onze reviews: wat andere klanten over Domvast zeggen.

Domvast Makelaars in Nieuwegein voor zakelijke cliënten

Onroerend goed is een waardevaste investering, zeker in de regio Nieuwegein. Wij bieden professionele partijen een aantal diensten aan, zoals:

  • Het zoeken naar een geschikt beleggingspand
  • Het beheren van vastgoed
  • Het adviseren over subsidieregelingen, onkostenaftrek en belastingen
  • Bouwbegeleiding
  • Verkoop en verhuur van bedrijfspanden

Lees hier meer over onze activiteiten omtrent bedrijfsonroerendgoed Nieuwegein 
Ons traject bouwbegeleiding omvat alle stadia vanaf overleg tot aankoop, tot verhuur of verkoop. 

Uw gecertificeerde makelaar in Nieuwegein

Niet alle makelaars zijn gecertificeerd. Domvast Makelaars gelukkig wel. Onze SCVM (Stichting Certificering Voor Makelaars) certificering garandeert dat uw makelaar in Nieuwegein de juiste papieren heeft, en zijn of haar kennis voortdurend op peil houdt. De branchevereniging VBO makelaars, staat ook garant voor de professionaliteit van de Domvast medewerkers.

Contact met Domvast Makelaars Nieuwegein

Stuur het contactformulier of kom langs op ons kantoor op de Nevelgaarde 8 in Nieuwegein om alvast kennis te maken met onze medewerkers.

Onze vaste makelaars voor de vestiging Nieuwegein zijn telefonisch te bereiken op 030-2230231, of via de mail naar info@domvast.nl. Een kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis.

Wij verheugen ons erop u te mogen begeleiden bij uw transacties. Neem nu contact op!