Als makelaar in Utrecht is Domvast Makelaars de aangewezen partij, die u helpt bij de koop of verkoop van uw huis. Ook zoeken en beheren we vastgoed voor professionele partijen. Wist u dat wij de snelste makelaars van de provincie zijn? Lees verder of bel meteen 030-2230231

Domvast Makelaars -  makelaar Utrecht en omgeving

Een huis verkopen lijkt simpel, maar er komt veel werk bij kijken. Wanneer u lang in uw huis gewoond heeft, komt er bovendien vaak veel emotie boven. Dit is begrijpelijk, maar het staat een zakelijke afhandeling in de weg. U schat de waarde van het huis verkeerd in, ziet gebreken over het hoofd, of u vindt nieuwe kandidaten zonder duidelijke redenen ongeschikt voor uw huis. Daarom is het beter de verkoop van uw huis in Utrecht uit te besteden aan Domvast Makelaars. Als verkoopmakelaar in Utrecht ontzorgen wij u compleet. Bij ons is uw huis in goede handen. En u natuurlijk ook. 

Stappenplan verkoop huis Utrecht

  • Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek, bepalen we de waarde van uw huis. Op grond hiervan bepalen we de verkoopprijs.
  • Nu zetten we een aantal juridische zaken op papier, zoals de overdrachtstermijn en andere voorwaarden.
  • Nadat we het marketingplan hebben opgesteld, laten we het huis door een professionele fotograaf stylen en fotograferen. De foto's komen uiteraard op Funda en andere marketingkanalen.
  • Aan kopers geen gebrek anno 2019. Maar krijgen ze wel een hypotheek? Domvast Makelaars werkt alleen met betrouwbare en serieuze gegadigden. Als makelaar in Utrecht verzorgen we de bezichtigingen met de beste kandidaten.
  • Nu gaan onze professionele onderhandelaars aan de slag. Ze willen de best mogelijke prijs krijgen voor uw huis. Wanneer dit gebeurd is, gaan we naar de notaris voor het koopcontract en de woningoverdracht. De verkoop van uw huis is geslaagd!

Contact Domvast Makelaars Utrecht

Neem meteen contact op via het contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw makelaar Utrecht. Wilt u alvast weten wat uw huis waard is? Doe dan alvast de online waardebepaling.

Onroerend goed in Utrecht kopen of huren

Gelukkig zijn er nog steeds bedrijfsruimtes en woningen te koop en te huur in Utrecht. Op de website vindt u een formulier voor het inschrijven voor een koopwoning. Wanneer u een huurwoning zoekt, vult u het formulier inschrijven huurwoning in. Wanneer wij het huis dat u zoekt in ons bestand hebben, nemen we zo gauw mogelijk contact met u op. Anders houden we u op de hoogte, wanneer er weer iets voor u vrijkomt. 

Vestigingen Domvast Makelaars

Domvast Makelaars heeft vestigingen in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen. Wilt u langskomen op de vestiging van onze makelaars in Utrecht? Dat kan tijdens kantooruren op de Amsterdamsestraatweg 562 in Utrecht. U kunt natuurlijk ook bellen naar 030-2230231 of mailen naar info@domvast.nl. U krijgt zo snel mogelijk een tegenbericht.