Makelaardij HoutenDomvast Makelaars heeft een makelaarskantoor in Houten om de lokale markt zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Een lokale makelaar kent immers de gemeenschap, de plaatselijke verordeningen en de bouwplannen. Door ons uitgebreide plaatselijke netwerk weten wij bovendien al welke huizen er in de verkoop komen, lang voordat ze op Funda staan. 

Makelaardij Houten

De vastgoedmarkt in de grote steden zit op slot. Geen wonder dus dat Houten steeds meer woningzoekers trekt. Weet u al of u gaat kopen of huren? Huren is een oplossing als u tijdelijke woonruimte zoekt of als u niet in aanmerking komt voor financiering. Kijk alvast naar ons aanbod huurwoningen in Houten. Zit er niets voor u bij? Ga dan vlug naar de site voor het inschrijven voor een huurwoning

Natuurlijk hebben wij ook een ruim aanbod in koopwoningen.. Kijk op onze website voor het actuele aanbod koopwoningen in Houten. Neem gerust contact op met uw makelaar in Houten als uw droomhuis er (nog) niet tussen staat. Wij gaan dan meteen voor u op pad. Een andere goede tip is om onze Facebookpagina Domvast Houten te volgen. Stuur ons onmiddellijk een bericht als u een nieuwe woning ziet die u wilt bezichtigen.

Commercieel vastgoed

Vanwege de centrale ligging is Houten uitermate geschikt voor kantoor- en bedrijfspanden. Onze makelaardij helpt u bij de aankoop en het beheer van deze panden. Uw vaste makelaar begeleidt u in alle stappen van deze transacties.  U kunt bij hem ook terecht voor een rechtsgeldige taxatie en voor de coördinatie en de begeleiding van bouwprojecten. Denk bijvoorbeeld aan het ombouwen van kantoorpanden tot appartementen of aan het toezicht houden op nieuwbouwprojecten. Wie weet past uw project ook in onze portefeuille. Het maakt hierbij niet uit hoe groot of klein dit is.

Contact Domvast Makelaars Houten

U kunt ons bereiken op 030-2230231 of vul meteen het formulier in onderaan ons contactformulier.