Makelaardij MaarssenDomvast Makelaars heeft een makelaarskantoor in Houten om de lokale markt zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Een lokale makelaar kent immers de gemeenschap, de plaatselijke verordeningen en de bouwplannen. Door ons uitgebreide plaatselijke netwerk weten wij bovendien al welke huizen er in de verkoop komen, lang voordat ze op Funda staan. 

Domvast Makelaars is uw makelaardij in Maarssen. Wij werken samen met een team geaccrediteerde specialisten in Utrecht en omgeving. Ons kantoor in Maarssen ontzorgt u volledig wanneer u hier wilt kopen, verkopen of (ver)huren. Kom langs op onze vestiging in Maarssen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Makelaardij Maarssen

Maarssen is een prachtige plek om te wonen. Het ligt centraal in Nederland, waardoor de rest van het land makkelijk te bereiken is. Dit is ideaal in tijden dat een vast dienstverband niet meer vanzelfsprekend is. Ook is het ideaal voor tweeverdieners, die misschien beiden op heel verschillende locaties werken. Op en langs de Vecht is het bovendien heerlijk recreëren. 

Wilt u uw huis gaan verkopen? Of zoekt u een huis in Maarssen? In beide gevallen komen we graag met u in contact. Onze makelaardij bemiddelt en adviseert onder meer bij:

  • de verkoop van uw huis in Maarssen
  • de aankoop van uw nieuwe woning
  • het vinden en beheren van investeringsobjecten
  • waardebepalingen
  • kleine en grote bouwprojecten

Hulp bij particuliere investeringen

Bent u benieuwd of het gunstig voor u is om te investeren in vastgoed? Onze makelaardij helpt u als particulier ook graag bij een investering. In een adviesgesprek onderzoeken wij bijvoorbeeld of het voor u gunstiger is om een appartement te huren of juist te kopen voor uw studerende kroost. Bij onze makelaardij in Maarssen hebben we alle specialisten in huis om deze analyse voor u te maken. 

Een huis verkopen in Maarssen

Het lijkt soms makkelijker dan het is: een huis verkopen. Als dit waar zou zijn, dan zouden al onze medewerkers jarenlang voor niks gestudeerd hebben. Gelukkig weten we dat dit niet zo is. Domvast makelaars zijn gecertificeerde professionals op elk gebied van de overdracht of het beheer van vastgoed. Wij denken met u mee en onderhandelen over de prijs. Wist u dat wij de snelste verkoopmakelaars van de streek zijn? Ons dienstenpakket stelt ons in staat om u compleet te ontzorgen. Zo verkoopt u snel en veilig uw huis.

Contact Domvast Makelaars Maarssen

Vul het aanvraagformulier onderaan de pagina in voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meteen contact? Bel dan NU naar 030-7605060.