Makelaardij NieuwegeinDomvast Makelaars heeft een makelaarskantoor in Houten om de lokale markt zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Een lokale makelaar kent immers de gemeenschap, de plaatselijke verordeningen en de bouwplannen. Door ons uitgebreide plaatselijke netwerk weten wij bovendien al welke huizen er in de verkoop komen, lang voordat ze op Funda staan. 

Een goede makelaardij in Nieuwegein bemiddelt en adviseert bij de koop of verkoop van uw woning. Domvast Makelaars ontzorgt u desgewenst volledig. Bent u juist iemand die liever zelf stevig de touwtjes in handen heeft? Dit alles en nog veel meer bespreken wij bij een gratis kennismakingsgesprek met uw vaste makelaar in Nieuwegein.

Makelaardij Nieuwegein

Nieuwegein is de perfecte locatie voor gezinnen en bedrijven. Maar ook studenten en ZZP'ers profiteren van de bedrijvigheid en de goede bereikbaarheid van Nieuwegein als uitvalsbasis voor Amsterdam en Utrecht. Kijk alvast eens bij onze voorraad koopwoningen in Nieuwegein. Weet u nog niet hoe lang u blijft? Onze makelaardij in Nieuwegein bemiddelt ook bij de huur of verhuur van uw huis.

Huren is weer helemaal hot

Huren is terug van weggeweest, en terecht! Huren is flexibel, want een contract is snel geregeld. Ideaal voor een ZZP'er met een opdracht in de stad of voor een student die in Utrecht studeert. Als huurder heeft u bovendien geen omkijken naar reparaties aan uw woning. Domvast Makelaars regelt dit allemaal voor u. Kijk op onze site voor onze huurwoningen in Nieuwegein.

Uw pand als vastgoedinvestering

Zoekt u een huis of kantoorpand als investering? Dat komt goed uit, want onze makelaars beheren ook in Nieuwegein vastgoed. We kopen voor u een pand aan, richten dit in en bieden dit vervolgens aan voor de verhuur. We zoeken voor u een vaste, betrouwbare partij. Dit geniet de voorkeur boven de grote verhuurplatforms op de woningmarkt die weinig verhuurbescherming bieden en bovendien de gemeentelijke regels vaak met voeten treden.

Uw huis verkopen in Nieuwegein

Voor een particulier is het een grote transactie om een huis te verkopen. Subsidieregels, bouwverordeningen en milieueisen veranderen met de dag. Bij de verkoop komt zoveel kijken: Krijgt de koper de hypotheek wel rond? En wat als er verborgen gebreken worden ontdekt? Onze makelaardij in Nieuwegein heeft alle juridische en bouwkundige specialisaties in huis. Onze makelaars zijn geaccrediteerde specialisten. Loop gerust even bij hun binnen als u vragen heeft. Wilt u alvast weten wat uw huis ongeveer waard is? Doe dan de gratis waardebepaling

Contact makelaardij Nieuwegein

Tijdens kantooruren bereikt u ons aan de Amsterdamsestraatweg 562, 3553 EP Utrecht. Liever mailen of bellen? Dat kan via 030-2230231 of info@domvast.nl.