Makelaardij UtrechtDomvast Makelaars heeft een makelaarskantoor in Houten om de lokale markt zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Een lokale makelaar kent immers de gemeenschap, de plaatselijke verordeningen en de bouwplannen. Door ons uitgebreide plaatselijke netwerk weten wij bovendien al welke huizen er in de verkoop komen, lang voordat ze op Funda staan. 

Wanneer u een makelaardij in Utrecht zoekt, kijkt u natuurlijk ook naar de online waarderingen. Domvast makelaars heeft over de afgelopen 24 maanden een groot aantal huizen verkocht. Hiervan gaven 75 cliënten ons een rating betreffende onder meer resultaat, service en deskundigheid. Het gemiddelde van deze ratings komt uit op 9.0 - een resultaat waar wij trots op zijn.

Makelaardij Utrecht

Bij Domvast Makelaars weten wij dat wíj de specialisten zijn betreffende vastgoed, juridische zaken en financieel advies. Hiervoor zijn we geaccrediteerd bij onder meer de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) en de NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Een dergelijke accreditatie garandeert de kwaliteit van uw dienstverlener. Let hier dus goed op wanneer u een makelaar in de arm neemt of bel direct Domvast Makelaars op 030-2230231.

Dienstverlening

Doordat we zo veel expertise in huis hebben, kunnen we u een veelvoud aan diensten aanbieden op het gebied van: 

  • bemiddeling en advies bij de aan- of verkoop van uw huis, kantoor of bedrijfspand
  • investeringsadvies in onroerend goed
  • beheren van (huur)huizen en bedrijfspanden
  • juridisch advies over bijvoorbeeld milieueisen, belastingen en plaatselijke verordeningen
  • (ver)huren van woningen en (studenten)appartementen
  • gratis waardebepalingen en rechtsgeldige taxaties
  • professionele bouwbegeleiding bij kleine tot zeer grote (nieuw)bouwprojecten

Communicatie met de cliënt

Niets is zo hinderlijk als niet weten hoe het met uw opdracht gesteld is of als u uw makelaar niet kunt bereiken. Bij onze makelaardij in Utrecht hebt u uw vaste aanspreekpunt. Onze makelaars houden u gedurende het hele proces op de hoogte in duidelijke en eerlijke taal. Op deze manier nemen we in goed overleg beslissingen, samen met onze cliënten. Maak alvast een afspraak voor een gratis en uiteraard vrijblijvend kennismakingsgesprek over de koop of verkoop van uw huis in Utrecht.

Service en ontzorgen

Wij leven in een servicegerichte maatschappij. Als iedereen doet waar hij of zij goed in is en gelukkig van wordt, dan is iedereen blij. Alle andere diensten zijn in te huren. Bij Domvast Makelaars specialiseren we ons in een totale dienstverlening. Dit kunnen we aanbieden omdat we alle specialismen in huis hebben betreffende onroerend goed. Wilt u uw huis verkopen, wilt u investeren in vastgoed of zoekt u een huurappartementje voor uw studerende zoon of dochter? Mail naar info@domvast.nl of bezoek onze makelaardij in Utrecht op de Amsterdamsestraatweg 562 om kennis te maken en voor een gratis advies.