Vorige | Volgende

Techniekweg 36 Utrecht

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Te huur kantoorruimte van ca. 180m² gelegen op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. De bedrijfsruimte is gelegen op de eerste verdieping van een vrijstaand representatief bedrijfspand. De verdieping is in zijn geheel te huur of in units van ca. 90 m2. Het pand is zeer netjes onderhouden, goed geïsoleerd en heeft energielabel A. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van snelweg A2, A12 en A27. In de straat kunt u gratis parkeren, en per unit is er 1 parkeerplek bij het pand beschikbaar. Op loopafstand zijn meerdere bushaltes aanwezig vanwaar een directe buslijn richting Utrecht Centraal Station gaat

Via de ruime entree bereikt u via de trapopgang de hal op de eerste verdieping. Op de hal bevinden zich de toiletten en links en rechts van de hal bevinden zich de kantoorruimtes waarvan een helft voorzien is van marmoleumvloer en het andere deel is afgewerkt met tapijt.

Dit bedrijfspand is binnen 2 maanden beschikbaar.

Huurprijs: € 85,-/m2 (excl. BTW)

Op basis van 90 m2 bedraagt de huursom € 638, - per maand (excl. BTW)
Op basis van 180 m2 bedraagt de huursom € 1276,- per maand (excl BTW)
Servicekosten per unit: € 40 ,- per maand (excl. BTW)
Waarborgsom staat gelijk aan drie maanden huur.
Betaling:
Huur, servicekosten en BTW maandelijks vooruit.

Huurtermijn:
3 (drie) jaar met een verlengingsperiode van 2 (twee) jaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Locatie en bereikbaarheid:
Bedrijventerrein "Techniekweg - Lage Weide" ligt aan de rand van Utrecht/Stichtse Vecht naast de N230 vlak bij afrit 6 van de A2. Door de zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven bij de knooppunten van de A2, A12, A27 en A28, is het een uitstekende locatie. Op het bedrijventerrein zijn veel bedrijven gevestigd variërend van grootschalige multinationals met distributiecentra tot middelgrote ondernemingen.

Openbaar vervoer:
Hierbij is het object zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het NS Station Maarssen en Utrecht CS rijden er bussen naar bedrijventerrein 'Lage Weide'. Er bevinden zich diverse bushaltes op loopafstand van het object.

Bestemming:
Conform het bestemmingsplan van de Gemeente Utrecht, heeft de locatie de bestemming bedrijventerrein met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2.
De aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven tot categorie 4.2, ondergeschikte en daarmee samenhangende kantoorruimte en webwinkels. (Geen garage activiteiten)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Voorzieningen
inbouwarmaturen, kabelgoten, pantry, pantry keuken, sanitair, systeemplafond, te openen ramen, toilet, topkoeling, verwarming
Ligging
bedrijventerrein
Waardering binnen
goed
Bouwjaar
2000
In aanbouw
nee

Financieel

Servicekosten
40
Conditie servicekosten
per maand
BTW servicekosten

Energie

Klasse
A

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
180 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
pantry keuken, sanitair
Kantoorruimte units vanaf
90

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object