Vorige | Volgende

Van Heuven Goedhartlaan 4 J2 Utrecht

Bewaar object
Deze woning is door ons verhuurd

Omschrijving

In het studenten complex aan de van Heuven Goedhartlaan in Utrecht bieden wij doorlopend kamers ter huur aan van ca. 11m2 - 14m2. deze kamer heeft een oppervlakte van 13 m2.
Op elke verdieping bevinden zich vijf kamers, voorzien van een gedeelde badkamer, keuken en apart toilet. Elke kamer is voorzien van bergruimtes/ inloopkast en heeft een eigen wastafel met spiegel.

De binnenstad is 10 minuten fietsen en 5 minuten met de sneltram. De diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar, terwijl een groot winkelcentrum en openbaar vervoer zich op loopafstand bevinden. Park Transwijk, waar ook festivals worden georganiseerd, ligt eveneens op loopafstand, evenals een sportschool en sportvelden.

Extra voorzieningen
Het complex beschikt over twee fietsenstallingen. Aan de voorzijde is een buitenstalling welke is afgesloten met een hek. Inpandig is er de mogelijkheid om je fiets te stallen. Beide stallingen zijn enkel met een sleutel van het complex te betreden. Daarnaast biedt het complex de studenten de mogelijkheid om hun was te doen in de daarvoor bestemde wasruimte. Dit is geheel kosteloos en wasmiddel is aanwezig. Tot slot is er dagelijks een conciërge aanwezig.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs € 261,74
- Servicekosten €113,60 (g/w/e, televisie en internet)
- Uitsluitend Studenten
- Roken en huisdieren niet toegestaan
- Waarborgsom gelijk aan een maand huur
- Aanvaarding per 1 juni 2021

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.
Na uw inschrijving kunt u een mail sturen met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 113 p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct
Waarborgsom
€ 375

Bouw

Soort woning
Kamer
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
13 m²
Bruto inhoud
30 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object