Een verkoopmakelaar in Utrecht zet uw huis in de etalage, onderhandelt met de gegadigden en sluit de beste deal voor u. Domvast Makelaars heeft een groot netwerk en de juiste specialisten om u bij alle stappen van het verkoopproces te begeleiden. Of geeft u ons liever alles uit handen? Ook dat doen we graag voor onze cliënten in Utrecht en omstreken.

Verkoopmakelaar Utrecht

Een verkoopmakelaar met een uitgebreid netwerk verkoopt uw huis snel. Als uw verkoopmakelaar in Utrecht hebben we veel gegadigden, zodat uw ideale koper misschien al in ons eigen klantenbestand zit. In dat geval kunnen we een groot aantal stappen van het verkoopproces overslaan. Al deze stappen bespreken we samen met u in een verkoopplan. In grote lijnen zijn dat:

  • De waardebepaling van uw huis. Aan de hand hiervan stellen we in overleg met u de vraagprijs vast.
  • De marketing. We zorgen voor professionele foto's en wervende teksten. We zetten uw huis niet alleen op Funda, maar ook op andere kanalen, zoals Facebook.
  • Verkoopklaar maken. Het kost weinig om kleine gebreken en oneffenheden te verhelpen, terwijl het veel oplevert.
  • De bezichtiging. Als verkoopmakelaar in Utrecht plannen we de bezichtigingen en ontvangen we de gegadigden.
  • De onderhandelingen. Onderhandelen is een kunst die niet iedereen beheerst. Domvast makelaars zijn in deze kunst getraind.
  • Het verkoopcontract en de overdracht. We stellen een koopcontract samen volgens VBO-normen en eisen. We begeleiden u bij het tekenen hiervan en bij de overdracht van uw woning.
  • De nazorg. Reclameert de koper naderhand om een verborgen gebrek of iets anders? We communiceren met de koper over wederzijdse rechten en plichten en nemen de zaak in eigen hand.

Domvast Verkoopmakelaar Utrecht e.o.

Uw huis in Utrecht is bij ons in veilige, professionele handen. Onze makelaars zijn gecertificeerd en te allen tijde op de hoogte van de actuele marktbewegingen van de onroerend goed markt. De eerste stap om uw woning te verkopen, is het aanvragen van een waardebepaling. Dit kan gratis en eenvoudig via onze website.

Neem nu meteen contact op voor een vrijblijvend advies via info@domvast.nl of door langs te komen op de Amsterdamsestraatweg 562 in Utrecht. Liever bellen naar uw verkoopmakelaar in Utrecht? Dat kan op telnr. 030-2230231.