Een waardebepaling in Utrecht kan de eerste stap zijn om uw huis te verkopen. Er kunnen echter ook andere redenen zijn om te willen weten wat uw huis waard is. Misschien wilt u een financieel plan maken of uw hypotheek oversluiten voor een verbouwing of zonnepanelen. Wat uw reden ook mag zijn, Domvast Makelaars geeft u een vrijblijvende waardebepaling voor uw huis in Utrecht.

Waardebepaling Utrecht

Anno 2022 stijgen de huizenprijzen al een paar jaar aanzienlijk. Het is dus goed mogelijk dat uw huis meer waard is dan u denkt. U weet misschien de WOZ-waarde van uw huis. Maar klopt dat wel? Dat hoeft niet zo te zijn. Het is dan goed om een waardebepaling in Utrecht, bij een makelaar in de stad, aan te vragen. Bij Domvast Makelaars kan dat zelfs gratis. Zo krijgt u een goed inzicht in uw financiële positie en of dit het juiste moment is om te verkopen.

Verschil waardebepaling en taxatierapport

Een waardebepaling in Utrecht is een prijsindicatie die gemaakt wordt door makelaars die in de streek actief zijn. Onze makelaars hebben inzicht in en kennis van de onroerend goed markt in Utrecht. Dat betekent dat ze een vrij nauwkeurige schatting kunnen doen. Een dergelijke waarderapport is echter niet rechtsgeldig. Hypotheekverstrekkers als banken, maar ook verzekeraars en notarissen, vragen vaak een officieel taxatierapport. Ook dat kunt u bij ons aanvragen. Na het inzien en bespreken van uw waardebepaling, bepaalt u zelf of u dit nodig vindt.

Domvast waardebepaling Utrecht e.o.

U vraagt een gratis waardebepaling aan via onze website. Vul het formulier in, dan nemen we contact met u op over de details van uw huis. Hiermee stellen wij een waarderapport op met een verkoopadvies.

De waardebepaling is niet alleen gratis, maar ook vrijblijvend. Dat betekent dat u niet verplicht bent verdere diensten bij ons af te nemen. Een waardebepaling voor Utrecht, Houten, Maarssen, Nieuwegein en De Bilt levert u dus alleen maar voordeel op.

Een goede reden om vandaag nog contact op te nemen door te bellen naar tel. 030-2230231 of door tijdens kantooruren langs te komen op de Amsterdamsestraatweg 562 in Utrecht.