Maarssen is een pittoreske gemeenschap langs de Vecht. De historische dorpskern stamt al uit de vroege Middeleeuwen. Door de centrale ligging is Maarssen ideaal als uitvalbasis voor het hele land. Domvast Makelaars maakt wonen in Maarssen ook voor u mogelijk.

Wonen in Maarssen - huur of koop?

Kopen lijkt in Nederland de norm. Maar u beslist natuurlijk zelf of u wilt kopen of huren. In de volgende gevallen kunt u beter huren:

  • Korte verblijfsduur
    U blijft maar een beperkte tijd wonen in Maarssen, of u wilt eerst kijken of het leven in Maarssen u bevalt. Heel verstandig, dat u dan een huurwoning zoekt.
  • Beperkte financieringsmogelijkheden
    Helaas stuiten freelancers nog steeds op problemen bij de bank. Ze krijgen veel moeilijker een hypotheek dan iemand met een vaste baan. Oneerlijk? Ja. Domvast Makelaars beschikt echter over de juiste expertise op hypotheekgebied en heeft een eigen erkend hypotheek- en financieel adviseur in huis waardoor wij de mogelijkheden voor u in kaart kunnen brengen. Is koop toch geen mogelijkheid? Dan kunnen wij wel een geschikt huurhuis voor u zoeken. Kijk hier alvast bij het actuele aanbod huurwoningen in Maarssen.
  • Beschikbaarheid
    Staat uw droomhuis wel te koop? Veel mooie pandjes zijn in het verleden opgekocht door beleggers, die ze nu verhuren. Kijk welke mooie panden Domvast Makelaar aanbiedt voor de verhuur. Huren betekent zorgenvrij wonen in Maarssen. Zelf beleggen in vastgoed? Dat regelen wij natuurlijk ook. 

Een huis kopen in Maarssen

Blader door ons actuele aanbod om te kijken of er koopwoningen in Maarssen zijn, die u bevallen. Stuur het inschrijfformulier voor koopwoningen in Maarssen in, wanneer er momenteel niets voor u bijzit.

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Allereerst moet u uw wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Hierna kijkt u wat uw mogelijkheden zijn, en daarna volgt de moeilijkste stap: het onderhandelen. Onderhandelen is een vak, en niet iets wat iemand er zomaar bijdoet.

Wilt u een huis kopen in Maarssen? Regel dit via de professionele inkoopmakelaars van Domvast.

Contact Domvast Makelaars

De makelaardij van Domvast ligt aan de Atoomweg 63 in Utrecht. Kom gerust langs om kennis te maken met onze medewerkers. Hier maakt u ook een afspraak met uw vaste aankoopmakelaar. Deze bereikt u rechtstreeks via telefoonnummer 030-7605060, of via een bericht naar rob@domvast.nl.

Wonen in Maarssen? Met Domvast Makelaars lukt het. Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.