Wonen in Utrecht is voor veel mensen een droom. Het is gezellig uitgaan in de Middeleeuwse binnenstad met zijn geveltjes, grachten en vele horeca gelegenheden. Bovendien is Utrecht zo centraal gelegen, dat heel Nederland simpel te bereiken is met de auto en het openbaar vervoer. Domvast Makelaars helpt u een geschikte woning te vinden in Utrecht.

Wonen in Utrecht

Aan de Amsterdamsestraatweg 562 in Utrecht vindt u een makelaardij met veel expertise en een groot woningenbestand. Bij Domvast Makelaars vindt u gecertificeerde specialisten, die gemachtigd zijn een taxatierapport op te stellen. Loop hier gerust eens langs om de foto's in het raam te bekijken. Binnen bent u ook welkom: voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een kopje koffie of thee.

Koopwoningen in Utrecht

Zoekt u een koopwoning in Utrecht voor uzelf of voor uw kinderen? Utrecht is de leukste studentenstad, en studenten moeten ook ergens wonen in Utrecht. Wanneer u een woning koopt voor uw kinderen, is uw huis tegelijkertijd ook een prima beleggingsproduct. Onze Domvast specialisten adviseren u hierover. Kijk ondertussen alvast bij de Domvast koopwoningen in Utrecht. Als hier niets voor u bij zit, stuurt u ons het inschrijfformulier voor een koopwoning in Utrecht. Wij gaan dan gericht voor u op zoek, om het juiste pand te vinden.

Huurwoningen in Utrecht

Huren is weer helemaal modern. Dat komt omdat er de laatste tijd veel panden opgekocht zijn om te verbouwen tot appartementen. Met huren ontloopt u de lasten die op de woningeigenaar drukken. U heeft geen zorgen over onderhoud of over onroerendgoedbelasting. 

Een huurcontract is bovendien veel sneller getekend dan een koopcontract. Kijk alvast in onze portefeuille huurwoningen in Utrecht. Huren is een reële optie als u wilt wonen in Utrecht. Overleg met onze Domvast makelaar, of stuur het formulier in voor het inschrijven voor een huurwoning in Utrecht.

Service van Domvast Makelaars

We leven in een servicegerichte maatschappij. Mensen verlangen service, kwaliteit en bovendien menselijk contact. Gelukkig voor ons, want dat zijn precies onze sterke punten. Leest u hier bijvoorbeeld de reviews van Domvast cliënten. Met een beoordeling van gemiddeld 9 over de laatste twee jaar, zijn we heel dankbaar voor wat we voor onze cliënten mochten betekenen.

Contact Domvast Makelaars

Kom tijdens kantoortijden langs op Amsterdamsestraatweg 562 in Utrecht voor een directe kennismaking met de specialisten van Domvast Makelaars. 
We zijn telefonisch bereikbaar op 030-2230231 of via mail op info@domvast.nl. Wonen in Utrecht? Neem meteen contact op voor een gratis adviesgesprek.