Zit de woningmarkt totaal op slot zodat het onmogelijk is geworden een huis te kopen? Natuurlijk niet! Er zijn nog altijd mensen die verhuizen en er is nog altijd onroerend goed te koop. Aankoopmakelaar Domvast helpt u een huis of bedrijfspand te vinden en begeleidt u in het hele traject van kennismakingsgesprek tot en met nazorg.

Een geschikt pand vinden

Domvast aankoopmakelaars Utrecht hebben een grote portefeuille woningen in de provincie Utrecht. Misschien zit er wel tussen wat u zoekt. Bekijk alvast ons actuele aanbod op de website. Neem contact met ons op wanneer u niet vindt wat u zoekt.  In een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren we uw wensen. In grote lijnen kunnen we u dan ook al adviseren over de prijsklasse van uw nieuwe woning of bedrijfspand. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor hypotheekadvies.

Het aankoopproces

Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, gaan we op zoek naar een woning. Als deze nog niet in ons bestand staat, gaat aankoopmakelaar Domvast  verder voor u zoeken. We hebben een groot netwerk in de provincie, waardoor we u vaak een woning aan kunnen bieden nog voordat deze officieel op de markt komt. Doordat dit veel tijd bespaart, worden we wel de 'snelste makelaar van de provincie' genoemd. 

Hierna vindt de bezichtiging plaats. Uw aankoopmakelaar in Utrecht (bij Domvast heeft u altijd uw vaste contactpersoon) speelt hierbij een belangrijke rol, omdat u als koper vaak vanuit emotie reageert en daardoor niet let op eventuele gebreken of juridische struikelblokken. 

Heeft u interesse? Dan volgen de onderhandelingen. Onderhandelen is iets wat de meeste Nederlanders nooit geleerd hebben. Onze makelaars zijn echter professionele onderhandelaars, die precies weten hoe ze moeten bieden. Dit houdt verband met de marktwaarde van het huis, maar ook met eventuele interesse van andere gegadigden. 

Wanneer het huis naar wens is en eventuele inspecties en taxaties zijn verricht, gaan we naar de notaris en regelen we samen met u de overdracht. Al onze diensten zijn gegarandeerd door de keurmerken van onder meer het NWWI en VBO-Makelaars. Ook na de aankoop van uw huis kunt u nog altijd bij ons terecht voor vragen en advies. 

Contact Domvast aankoopmakelaar

Houd onze Facebook pagina in de gaten voor het allernieuwste aanbod woningen. Stuur een bericht via Messenger of lees reviews van onze cliënten. Contact opnemen kan ook via de website van Domvast makelaars of door te mailen naar info@domvast.nl.

Liever meteen contact met uw aankoopmakelaar Utrecht? Bel dan nu naar 030 223 0231.